L'iPhone només es carrega a l'ordinador portàtil o al cotxe, no a la paret: la solució.

Iphone Only Charges Laptop

L'iPhone es carrega quan està connectat al port USB del portàtil o del cotxe, però no es carrega quan està connectat al carregador de paret. Eh? Heu provat diferents cables i carregadors diferents, però el vostre iPhone no es carregarà si està connectat a una presa de corrent. En aquest article t’explicaré per què el vostre iPhone no es carregarà quan estigui connectat a la presa de corrent , intenta explicar Per què va succeir i expliqueu la solució per solucionar aquest problema desconcertant.

Si el vostre iPhone no es carrega en absolut , fes un cop d'ull al meu article anomenat El meu iPhone no es carregarà per trobar l’ajuda que busqueu.Comprensió del problema

Vaig decidir escriure aquest article després que dues persones em fessin exactament la mateixa pregunta a la comunitat Payette Forward. Vaig fer Google i vaig descobrir que molta gent ha experimentat aquest problema, però no he vist respostes reals. A continuació s’explica com es presenta el problema:'El meu iPhone no es carrega quan està connectat al carregador de paret. Només es carrega quan està connectat a un ordinador portàtil o al carregador del meu cotxe. He intentat canviar cables i carregadors de paret, però no marca la diferència '.Al principi vaig pensar que era un problema amb un cable o un carregador de paret de tercers, però no va ser tot. Ambdues persones utilitzaven cables i carregadors de la marca Apple. Per igualar les coses més confús, els mateixos cables i carregadors que no funcionaven amb els seus iPhones ha funcionat perfectament amb altres iPhones.

Aquest era un problema difícil de resoldre. Sabia que havia de diferenciar-se entre carregar un iPhone a la paret i carregar-lo mitjançant un ordinador, però què era? L’ordinador, el cotxe i el carregador de paret de l’iPhone emetien 5V (volts), però més tard vaig descobrir que no eren exactament el mateix.

Electricitat per a discapacitats elèctrics

No tinc una comprensió d’alt nivell sobre la naturalesa de l’electricitat, però una vegada vaig llegir una analogia que em va ajudar a començar a copsar el concepte de tensió i amperatge. Aquí està:L’electricitat que circula a través d’un cable és com l’aigua que circula per una mànega de jardí. El diàmetre de la mànega és anàleg a l’amperatge, ja que determina la quantitat d’aigua o electricitat que pot fluir a través de la mànega alhora. La pressió de la mànega és anàloga a la tensió, ja que determina la pressió de l’aigua o de l’electricitat que flueix al dispositiu.

Els carregadors de 5 volts no són iguals?

La clau per resoldre aquest problema rau en la comprensió que no tots els carregadors de 5V són iguals. La diferència entre els carregadors no és la tensió. És l’amperatge.

El carregador de paret de l 'iPhone, els portàtils i

Per què els iPhone es carreguen en un cotxe o ordinador, però no a la paret

L’iPhone no pot gestionar l’amperatge dels carregadors de paret (1 amp +), però sí llauna maneja l’amperatge dels carregadors del teu cotxe i portàtil (500 mA). Basat en algunes discussions ràpides que he mantingut amb experts, això pot ser degut a un problema amb circuit regulador d’entrada d’alimentació, o bé regulador de voltatge .

Els iPhones estan dissenyats per ser compatibles amb carregadors de 500 mA a Carregador d'iPad 2.1A . La meva teoria és que el circuit interior del vostre iPhone que diferencia entre amperatges s’ha malmès, de manera que el vostre iPhone només accepta la quantitat més baixa possible. Això, però, només és una teoria.

Pot un carregador d'iPad danyar el meu iPhone?

Els iPhones estan dissenyats per manejar amperatges superiors als de 500 mA o 1A que proporciona el carregador de paret. El carregador d’iPad de 12V d’Apple emet 2,1 amplificadors i és totalment compatible amb tots els iPhone segons les especificacions oficials d’Apple .

Com que l'amperatge determina la quantitat d'electricitat que circula pel cable, com més alt sigui l'amperatge, més ràpid es carregarà el dispositiu. Els iPad es carregaran mitjançant un carregador d’iPhone, però es carregaran el doble de ràpid si utilitzeu el carregador d’iPad d’amperatge superior. No obstant això, alguns experts diuen que carregar bateries de liti-polímer a amperatges més elevats pot escurçar la seva vida útil general.

Com puc solucionar un iPhone que no es carregui quan es connecta a la paret?

Malauradament, un cop el circuit del regulador d’entrada d’alimentació es fa malbé en un iPhone, no podeu fer res a casa per solucionar el problema. Però no esteu totalment fora de sort.

Tot i que el carregador de paret Apple 1A no funcionarà, podeu fer-ho compreu un carregador de paret de 500 ma a Amazon que treu un amperatge al vostre iPhone llauna acceptar. No és una solució perfecta, però és molt millor que substituir tot l’iPhone.

Una advertència: No he provat personalment els carregadors d'Amazon 500ma amb un iPhone en aquest escenari, simplement perquè no en tinc cap amb aquest problema. No estic 100% segur que funcionarà un carregador de paret de 500 mA, però crec que val la pena provar-ho per 5 USD. Si ho proveu, si us plau, feu-me saber com funciona.

Si teniu garantia, és possible que feu un viatge al Genius Bar a la vostra Apple Store local.

iPhone i Wall: Junts de nou

Hem tractat molt en aquest article i, a hores d’ara, ja ho sabeu llauna carregueu l'iPhone a la paret, sempre que utilitzeu un carregador de 500 mA. Si voleu obtenir més informació sobre les cares internes del carregador d’iPhone, aquest article tan detallat inclou un enderrocament complet del carregador de l'iPhone . Hi ha molta tecnologia empaquetada en aquest petit endoll.

He sabut d’algunes persones que diuen que la seva durada de la bateria sembla haver empitjorat des que van notar aquest problema per primera vegada. Si també teniu problemes amb això, el meu article sobre com estalviar vida de la bateria de l'iPhone pot ajudar molt.

M’agradaria conèixer les vostres experiències amb la càrrega de l’iPhone a la paret, sobretot si heu resolt aquest problema. Si ho vas decidir