Com puc bloquejar les trucades no desitjades al meu iPhone? Una solució ràpida.

How Do I Block Unwanted Calls My Iphone

Et tornen a trucar! Tant si es tracta d’una amistat que s’ha tornat agra com si es tracta d’un desconegut que demana algú anomenat Clyde, és bo saber bloquejar les trucades no desitjades en un iPhone. En aquest article, us mostraré com utilitzar el vostre iPhone per bloquejar (i desbloquejar) números de telèfon que no us deixaran sols.Sense trucades, sense textos, sense missatges d'iMessatge, sense FaceTime.

No rebràs trucades de telèfon, missatges ni invitacions de FaceTime quan bloquegis una trucada al teu iPhone. Tingueu en compte que bloquegeu totes les comunicacions des del número de telèfon, no només les trucades de veu.l'iPhone endollat ​​no es carrega

Com puc bloquejar trucades i missatges al meu iPhone?

1. Afegiu la persona als contactes

El bloqueig de trucades en un iPhone no funcionarà tret que primer afegiu el número de telèfon als vostres contactes. Podeu passar al següent pas si el número de telèfon ja està emmagatzemat als vostres contactes. Nota: He obert números de telèfon reals a les captures de pantalla que he fet per a aquest article.

És fàcil afegir un número de telèfon als contactes de la vostra llista de trucades recents. Anar a Phone -> Recents ( Recents és una icona a la part inferior) i cerqueu el número de telèfon que voleu bloquejar. Toqueu el botó 'jo' circular blau a la dreta del número de telèfon per mostrar informació sobre la persona que truca.Aixeta Crea un contacte nou per afegir el número de telèfon als vostres contactes. Al camp del primer nom, doneu a la persona un nom com a 'Bloquejat 1' i toqueu Fet a l'extrem superior dret.


2. Afegiu el número de telèfon a la vostra llista de trucades bloquejades

Obert Configuració -> Telèfon i toqueu Bloquejat per mostrar la llista de trucades bloquejades al vostre iPhone. Aixeta Afegir nou… i apareixerà una llista de tots els vostres contactes. Aixeta Cerca directament a sota Tots els contactes i escriviu algunes lletres del nom de la persona que vulgueu bloquejar. Si heu afegit el contacte a l'últim pas, escrivireu 'Bloquejat 1'. Toqueu el nom del contacte per afegir-lo a la vostra llista de trucades bloquejades.


Com puc desbloquejar un número al meu iPhone?

Vaja! Heu afegit 'accidentalment' l'àvia a la llista i no està contenta. Per desbloquejar una persona que truca al vostre iPhone, aneu a Configuració -> Telèfon i toqueu Bloquejat per veure la llista de trucades bloquejades. Feu lliscar el dit de dreta a esquerra pel nom del contacte i toqueu Desbloqueja quan aparegui.Embolicant-ho

Les trucades i els missatges de telèfon s’han aturat i heu tornat a la rutina normal. Les situacions que requereixen bloqueig de trucades no solen ser bones, però és útil saber com bloquejar les trucades no desitjades en un iPhone, per si de cas. Espero que aquest article hagi ajudat i m’agradaria tenir notícies vostres a la secció de comentaris a continuació.

descarregar botiga d'aplicacions a l'iPhone

Aquest article està dedicat amb amor a la meva meravellosa àvia, Marguerite Dickershaid.