El Botó De Encesa De l'iPhone Està encallat! Què Haig de Fer?

El Bot N De Encendido Del Iphone Est AtascadoProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

El botó d'encesa del teu iPhone està encallat i no saps què fer. El botó d'encesa (també conegut com botó de repòs / activació ) És un dels botons més importants de la teva iPhone, per la qual cosa quan alguna cosa surt malament amb aquest botó, pot ser un inconvenient important. En aquest sentit, li explicaré què fer quan el botó d'encesa del teu iPhone no funciona i et recomanaré algunes opcions de reparació perquè pugui reparar el teu iPhone i que funcioni com a nou .Fundes De Goma Tova i Botons De Encesa De l'iPhone: Una Tendència Peculiar

L'ex tècnic d'Apple, David Payette, em va informar d'una tendència peculiar entre els iPhones amb botons d'encesa trencats: en general, estaven dins d'una carcassa amb goma tova sobre el botó d'encesa .per què no es reprodueix Netflix al meu iPhone?

Algunes fundes estan fetes de goma tova que tendeix a trencar-se amb el temps i, excepte en casos de desgast o dany extrem, gairebé sempre es feia servir una funda de goma tova en els iPhones amb botons d'encesa trencats. D'altra banda, ell admet que molta gent fa servir fundes de goma en els seus iPhones - però la tendència era massa comú per passar-la per alt.Si el botó d'encesa del teu iPhone no funciona, és possible que vulguis considerar no utilitzar el teu funda de goma tova en el futur.

Com Arreglar Un Botó D'Encesa De iPhone Encallat

 1. AssistiveTouch: Una Solució Temporal Si El Botó De Encesa del teu iPhone Està Encallat

  Quan el botó d'encesa de l'iPhone està encallat, el problema més important que tenen les persones és que no poden bloquejar o apagar el teu iPhone. Afortunadament, pots configurar un botó virtual usant Toc d'assistència , Que et permet bloquejar i apagar el teu iPhone sense haver de fer servir el botó d'encesa físic.

  l'iPhone s'ha bloquejat en mode d'auriculars

  Per activar AssistiveTouch, comença per obrir l'aplicació de configuració. toca Accessibilitat -> AssistiveTouch , Després toca l'interruptor al costat de AssistiveTouch.  L'interruptor es tornarà verd per indicar que AssistiveTouch està encès i un botó virtual apareixerà a la pantalla del teu iPhone. Pots moure el botó virtual a qualsevol lloc que desitgis en la pantalla del teu iPhone arrossegant a la pantalla amb el dit.

  Com Utilitzar AssistiveTouch Com Botó D'Encesa

  Comença tocant el botó AssistiveTouch virtual, després toca la icona de l' dispositiu , Que sembla un iPhone. Per bloquejar el teu iPhone, toca la icona de la pantalla de bloqueig , Que sembla un cadenat. si vols per suprimir l'iPhone mitjançant AssistiveTouch , pressiona i mantingues pressionat la icona de la pantalla de bloqueig fins que aparegui 'lliscar per apagar' i la icona d'encesa vermell a la pantalla del teu iPhone. Fes lliscar la icona d'encesa d'esquerra a dreta per apagar teu iPhone.

  Com Tornaré A Encendre meu iPhone Si El Botó D'Encesa No Funciona?

  Si el botó d'encesa està encallat, pots tornar a encendre el teu iPhone endollant a qualsevol font d'alimentació, com un ordinador o un carregador de paret. Després de connectar el teu iPhone a una font d'alimentació amb el teu cable Lightning (El cable de càrrega), el logotip d'Apple hauria d'aparèixer a la pantalla del teu iPhone abans d'encendre. No et sorprengui si passen uns minuts abans que el teu iPhone s'encengui!

  l'iPhone s'ha quedat enganxat a la pantalla del logotip d'Apple

  Si el teu iPhone no s'encén quan el connecteu a una font d'alimentació, és possible que hi hagi un problema de maquinari més important que només un botó d'encesa encallat. A continuació, discutirem les teves opcions de reparació si desitges reparar el teu botó d'encesa.

 2. Puc Arreglar El Botó De Encesa De La meva iPhone Per Mi Mateix?

  La trista veritat és que probablement no. David Payette diu que, com a tècnic d'Apple amb experiència treballant amb centenars d'iPhones, quan un botó d'encesa s'encalla, sovint s'encalla definitivament. Pots provar a utilitzar aire comprimit o un raspall antiestàtic per eliminar les escombraries o pols, però generalment és una causa perduda. Quan es trenca el petit ressort dins el botó d'encesa, no hi ha molt que puguis fer per solucionar-ho.

 3. Opcions De Reparació Per teu iPhone

  Si el teu iPhone encara està en garantia, la Botiga Apple pot cobrir el cost de la reparació. Pots visitar el lloc web d'Apple per verificar l'estat de la garantia del teu iPhone . Si decideixes anar al teu Botiga Apple local, et recomanem que programes una cita primer , Només per assegurar-te que algú pugui ajudar-te tan aviat com arribis.

  Apple també té un servei de reparació per correu amb el qual repararan el teu iPhone i el tornaran a la porta.

  Si voleu reparar teu iPhone avui, Pols pot ser la millor opció per a tu.Polsés un servei de reparació de tercers que envia un tècnic certificat a la teva llar o al teu lloc de treball per reparar teu iPhone. Les reparacions dePolses poden completar en una hora i estan protegides per una garantia de per vida.

Botó D'Encesa De l'iPhone: Arreglat!

Un botó d'encesa de l'iPhone trencat sempre és un inconvenient, però ara saps què fer quan succeeix. Esperem que comparteixis aquest article a les xarxes socials o ens deixis un comentari a continuació si tens alguna altra pregunta sobre el teu iPhone. Gràcies per llegir aquest article,