Apple Watch no vibra? Aquí teniu Per què i la solució!

Apple Watch Not VibratingProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

per què el meu telèfon no carrega l'iPhone?

El vostre Apple Watch no vibra i no sabeu per què. Et falten missatges i notificacions importants i comença a ser frustrant. En aquest article, ho faré expliqueu per què el vostre Apple Watch no vibra i mostreu-vos com solucionar definitivament el problema !Reinicieu el vostre Apple Watch

De vegades, el vostre Apple Watch no vibra a causa d’un problema tècnic menor. Podem intentar solucionar problemes menors de programari desactivant i tornant a engegar el vostre Apple Watch.Per apagar l'Apple Watch, mantén premut el botó lateral fins que vegis el Apagar apareixerà el control lliscant a la pantalla. Feu lliscar la icona d'alimentació d'esquerra a dreta per apagar l'Apple Watch.Per tornar a engegar l'Apple Watch, manteniu premut el botó lateral fins que aparegui el logotip d'Apple al centre de la pantalla. Ara podeu provar si el vostre Apple Watch torna a vibrar prement i mantenint premuda la cara del rellotge. Si el vostre Apple Watch no vibra quan toqueu la pantalla amb força, passeu al següent pas.

Augmenteu la força haptica del vostre Apple Watch

Si el vostre Apple Watch no vibra, el control lliscant Haptic Strength (Força hàptica) es pot desactivar completament. Aneu a l'aplicació Configuració del vostre Apple Watch i toqueu Sons i Hàptics .A continuació, desplaceu-vos cap avall fins a Força haptica i gireu el control lliscant fins a dalt. Per girar el control lliscant cap amunt, toqueu la icona tàctil d'Apple Watch al costat dret del control lliscant. Sabreu que el control lliscant està girat fins que està completament verd.

Comproveu les vostres notificacions

Si teniu configuració de notificacions personalitzada al vostre Apple Watch, és possible que hàgiu desactivat Haptic quan algunes aplicacions us envien una alerta. Si Haptic està desactivat per a aplicacions específiques, el vostre Apple Watch no vibrarà quan aquestes aplicacions us enviïn notificacions i altres alertes.

Aneu a l’aplicació Watch del vostre iPhone i toqueu Notificacions. Un per un, toqueu les vostres aplicacions en aquest menú i assegureu-vos que el commutador que hi ha al costat Hàptic està activat. Sabreu que l’interruptor està activat quan està verd!

Si la vibració funciona perfectament a l'iPhone, també podeu optar per reflectir la configuració de notificacions de l'iPhone a l'Apple Watch.

Esborra tot el contingut i la configuració

Si el vostre Apple Watch encara no vibra, és possible que hi hagi un problema de programari més profund que causi el problema. Podem solucionar un problema de programari profund si esborrem el contingut i la configuració del vostre Apple Watch, que restaurarà tots els seus paràmetres per defecte i esborrarà completament tot el seu contingut (les vostres fotos, música, etc.).

Obriu el fitxer Configuració aplicació i toqueu General -> Restableix -> Esborra tot el contingut i la configuració . Se us demanarà que introduïu la vostra contrasenya i que confirmeu el restabliment. L'Apple Watch esborrarà tot el contingut i la configuració i es reiniciarà.

Després de restablir l’Apple Watch, serà com si l’haguessis tret de la caixa per primera vegada, de manera que hauràs de tornar a aparellar-lo amb el teu iPhone. També haureu de tornar a configurar la configuració preferida, tornar a afegir la música al vostre Apple Watch i tornar a emparellar els dispositius Bluetooth.

Opcions de reparació

Si heu restablert el contingut i la configuració del vostre Apple Watch, però encara no vibra, és possible que hi hagi un problema de maquinari Motor tàptic , el component responsable de fer vibrar el vostre Apple Watch. Programa una cita per portar el vostre Apple Watch a l'Apple Store local i fer que un tècnic o un geni d'Apple hi facin una ullada.

Bones vibracions

El vostre Apple Watch torna a vibrar. Ara que ja sabeu què fer quan el vostre Apple Watch no vibra, assegureu-vos de transmetre la informació a través de les xarxes socials. Si teniu alguna altra pregunta sobre el vostre Apple Watch, no dubteu a deixar-los a la secció de comentaris següent.

Gràcies per llegir,
David L.